Νέες Κυκλοφορίες

RED HOT CHILI PEPPERS – RETURN OF THE DREAM CANTEEN

Oι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ, Return of the Dream Canteen, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου.
Η είδηση της επικείμενης κυκλοφορίας του Return of the Dream Canteen σηματοδοτεί τη δεύτερη κυκλοφορία του άλμπουμ της μπάντας το 2022, που ακούγεται στο πλατινένιο άλμπουμ Unlimited Love που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Θα είναι επίσης το δεύτερο άλμπουμ της μπάντας παραγωγής 2022 από τον Rick Rubin και θα ενισχύσει τη φήμη τους ως συγκρότημα στο απόλυτο απόγειό τους, οδηγώντας στην κορυφή ενός αναμφισβήτητου δημιουργικού κύματος.
Χαρακτηριστικά αναφέρουν τα εξής για το νέο τους album : Το «Return of the Dream Canteen» είναι όλα όσα είμαστε και ονειρευόμασταν ποτέ να είμαστε. Είναι γεμάτο ,ψάξαμε να βρούμε τον εαυτό μας ως το συγκρότημα που κατά κάποιο τρόπο ήμασταν πάντα. Μόνο για πλάκα τζαμάραμε και μάθαμε μερικά παλιά τραγούδια. Σε λίγο ξεκινήσαμε τη μυστηριώδη διαδικασία δημιουργίας νέων τραγουδιών. Μια όμορφη ανάμειξη χημείας που μας είχε κάνει εκατοντάδεςφίλους στην πορεία. Μόλις ανακαλύψαμε αυτό το ολισθηρό ρεύμα ήχου, απλώς συνεχίσαμε την δημιουργία του.
Το album περιλαμβάνει 17 tracks με Produced τον Rick Rubin & Recorded and Mixed απότον Ryan Hewitt !
Κυκλοφορεί σε CD και διπλό βινυλιο !
Κυκλοφορεί από την Cobalt 14/10/22