Νέες Κυκλοφορίες

IRON MAIDEN – THE NUMBER OF THE BEAST / BEAST OVER HAMMERSMITH (40th ANNIVERSARY / COLLECTOR’S EDITION) (3LP)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ 18/11/22  WARNER MUSIC GREECE

Η Warner Music Greece είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός αναμνηστικού τριπλού άλμπουμ μαύρου βινυλίου προς τιμήν της 40ης επετείου του τρίτου άλμπουμ των IRON MAIDEN, The Number Of The Beast, το οποίο ήταν επίσης το πρώτο που παρουσίασε τον Bruce Dickinson στο φωνητικά και επρόκειτο να γίνει ο δίσκος που εκτόξευσε το συγκρότημα στο διεθνές αστέρι.
Στη νέα συσκευασία βινυλίου περιλαμβάνεται το Beast Over Hammersmith – διαθέσιμο τώρα επίσημα για πρώτη φορά σε βινύλιο – με τη ζωντανή συναυλία από το θρυλικό πλέον σόου των Hammersmith Odeon London του Μαρτίου του 1982 από την παγκόσμια περιοδεία Beast On The Road.
Ηχογραφημένο λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ The Number Of The Beast, είναι αξιοσημείωτο να πιστεύουμε ότι αυτά τα κλασικά τραγούδια εκείνη την εποχή ήταν ακόμα ολοκαίνουργια, άγνωστα και ακούγονταν ζωντανά από τους θαυμαστές για πρώτη φορά. Ένα πραγματικό κομμάτι ιστορίας στα σκαριά. Το πακέτο περιλαμβάνει αποκλειστικές νότες γραμμένες από τον ιδρυτή και μπασίστα των Maiden, Steve Harris, καθώς και αναπαλαιωμένα και διευρυμένα έργα τέχνης από τη μορφή CD του Beast Over Hammersmith, που προηγουμένως ήταν διαθέσιμα μόνο στο Limited Eddie’s Archive boxset που κυκλοφόρησε αρχικά το 2002.

Ο Steve Harris σχολιάζει, «Σε αυτή την κυκλοφορία βινυλίου έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε το Total Eclipse στη σωστή θέση του στο άλμπουμ για πρώτη φορά!! Δεν απουσιάζει από την συλλογή μας!!