ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το worldrecords.gr , προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής (invoice), με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους.

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων της worldrecords.gr :

  • Η διαδικασία επιστροφής να έχει πραγματοποιηθεί εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος .
  • Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.
  • Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η διαδικασία επιστροφής να έχει πραγματοποιηθεί εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος . Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
  • Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός δέκα (10) ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
  • Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη.
  • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 210-6713627 (ωράριο καταστήματος).

Η επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που η αρχική συσκευασία δεν έχει υποστεί κάποια φθορά ή ζημιά.

Τα βινύλια δεν γίνεται να επιστραφούν.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της επιστροφής.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Είναι δυνατόν να ακυρωθεί μία παραγγελία χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί η αποστολή των προϊόντων.Η ακύρωση της παραγγελίας πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους :

  • Ακύρωση μέσω της φόρμας παραγγελιών μέσα στις επόμενες οκτώ (8) ώρες από την πραγματοποίηση της παραγγελίας.
  • Στο email [email protected] μέσα στις επόμενες οκτώ (8) ώρες από την πραγματοποίηση της παραγγελίας αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας που έχετε λάβει στο email σας.
  • Τηλεφωνικά μέσα στις επόμενες οκτώ (8) ώρες στο τηλέφωνο 210-6713627 (ωράριο καταστήματος) αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας που έχετε λάβει στο email σας.

 

Επιστροφή στο κατάστημα