Νέες Κυκλοφορίες

ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΗΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΣΑΣΜΟΣ (ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ / OST)

Η Panik Oxygen παρουσιάζει το soundtrack της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας «Σασμός», που υπογράφει μουσικά ο Νίκος Τερζής. Τους στίχους των τραγουδιών, που ερμηνεύουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας.


Μέσα από 14 μοναδικά τραγούδια, που έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και αποθεωτικά σχόλια, «ξετυλίγεται» μία μεγάλη και πλούσια μουσική γκάμα, η οποία συνδυάζει αριστοεχνικά διαφορετικούς ήχους, με μοντέρνα και παραδοσιακά ηχοχρώματα.
Τα τραγούδια ερμηνεύουν (με τη σειρά του tracklist): Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Βασίλης Σκουλάς, Μελίνα Κανά, Μπάμπης Στόκας, Δήμητρα Μπουλούζου, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Αντώνης Μαρτσάκης, Μαρία Τζομπανάκη. Συμμετέχει ο Θανάσης Βασιλόπουλος.
Όλα τα τραγούδια του album «Σασμός», που έντυσαν μοναδικά τις εξελίξεις στην υπερεπιτυχημένη σειρά του Alpha, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο, έχουν γίνει αγαπημένα του κοινού, καθώς κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube, μετρούν δεκάδες εκατομμύρια views και digital streams και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

 

Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen 18/07/22